...mutta toisaalta joulussa parasta on tämä odotus, kun sitten kuitenkin ne itse joulunpyhät menevät niin nopeasti. Nyt on ihana fiilistellä; juoda glögiä, herkutella pipareilla, laittaa kotia joulua varten, polttaa kynttilöitä, tehdä lahjoja ja suunnitella niitä:) kaikki on niin ihanaa. Eilen olin ihan innoissani, kun lenkillä ystäväni kanssa bongasin seimen eräältä asuinalueelta seurakunnan tilan ikkunasta, mistä sellaista en olisi uskonut löytäväni.

Tässä joulun odotukseen liityvä sivu, mitä oli muuten kiva tehdä, mutta menin ensin liimaamaan toisen valokuvan väärin päin ja huomasin sen vasta kun olin jo laittanut koristeet päälle. No, ei auttanut kuin repiä pois ja laittaa uusi kuva.

Käytin sivussa June bugin paperia, kakkupapereita, kukkia, suklaankäärettä ja kirjaimia/jämäkirjaimia (Koo ja Aat tehty muista kirjaimista otsikkoon!)

Välillä tekee hyvää olla liikkeellä ihan itsekseen. Sain jo tehtyä ensimmäisiä joululahja ostoksia. Ja hetkeksi pysähdyin ihastelemaan Sokoksen suloista joulu ikkunaa...

Stoccan ikkuna pitää vielä mennä bongaamaan!